top of page

GAMBERRO !

Gamberro, onder leiding van de bekende en alom gerespecteerde samba- & percussie professional Mark van Tilborg, is een energieke groep percussionistenen slagwerk fanaten. Alle bandleden hebben één ding gemeen; de wil om keihard gas te geven, zoveel mogelijk lol te maken en het publiek iedere keer weer enthousiast te krijgen!

 

Gamberro is in 1999 in Goirle (dorp onder Tilburg) opgericht en is begonnen als percussieband bij alle thuiswedstrijden bij voetbalclub Willem II, die graag de sfeer op de tribunes wilde verhogen. Omdat de groep daarna de smaak goed te pakken kreeg, is er besloten om de formatie op zoveel mogelijk facetten van (afro-)Braziliaanse muziek te richten. Inmiddels bestaat de band bijna 20 jaar, is er een CD opgenomen en zijn er onvergetelijke optredens gegeven in Nederland, België, Italië en Luxemburg. Daarnaast zie je Gamberro ieder jaar tijdens het wereldwijd bekende Internationale Samba Festival (Coburg, Duitsland) terug als vaste act op dit internationale podium.

Op festivals, privé- of bedrijfsfeesten, tijdens openingen, bruiloften/trouwerijen of andere evenementen krijgt Gamberro met haar Samba-Reggae, Samba, Maracatu en ander percussie-geweld dan ook iedere keer weer de voeten goed van de vloer. Gegarandeerd.

bottom of page